top of page

Over mij en deze site

Ik ben begonnen op gitaar en toetsen. Later ben ik ook gaan drum-men. Als drummer heb ik jaren lang in bands gespeeld. Daarna ben ik weer intensief gitaar gaan spelen. Ik wilde toen meer weten over  theorie, maar ik vond alleen onduidelijke en onvolledige uitleg. Pas na veel zoeken begon ik verband te zien. Wat ik in de praktijk kon gebruiken zette ik voor mij en mijn bandleden in begrijpelijke taal op een site. Een soort cursus voor ons zelf.

 

Die site werd ook al snel door anderen bezocht. Men begon mij ook vragen te stellen. Daarna heb ik mij verder verdiept in de theorie en heb ik alles herschreven, speciaal voor beginners. Door de reacties merk ik dat mijn manier van uitleggen in een behoefte voorziet en dat motiveert mij om aan deze site te blijven werken.

Muziek maken is voor mij altijd een hobby gebleven. Ik kwam al jong terecht bij een bedrijf wat kunststof producten maakte. Ik werd modelmaker. Dat was precies iets voor mij want ik ben ook zeer geïnteresseerd in vormgeven en techniek. Later ben ik zelf zo'n productiebedrijf begonnen. Daarnaast ben ik vroeg in de internet-handel gestapt (verkoop kunststof materialen). Inmiddels ben ik gestopt met werken.

 

Ik verveel mij niet. Naast muziek maken en deze site vol kletsen, knutsel ik nog steeds graag, o.a. aan oude voertuigen.  Geïnteresseerd? Lees meer

bottom of page